Setari Cookie-uri

Premiile OSCAR 2013: Lista Castigatorilor

Cine a plecat acasa cu trofeul?

Editia cu numarul 85 a Premiilor Academiei Americane de Film a fost una extrem de previzibila pentru cinefili. Ben Affleck a obtinut premiul pentru cel mai bun film cu productia "Argo".

Concurenta fost una destul de acerba, Argo luptandu-se pentru premiu cu Django dezlantuit, Mizerabilii si Lincoln.

Daniel Day-Lewis a "recuperat" din handicap si a castigat trofeul pentru cel mai bun actor intr-un rol principal pentru partitura sa din Lincoln.

Premiul pentru cea mai buna actrita intr-un rol principal a fost castigat de Jennifer Lawrence, cunoscuta publicului roman in specialpentru prestatia sa din Jocurile Foamei.

Ea a fost premiata pentru rolul din Scenariu pentru happy-end (Silver linings playbook). Nu stim inca daca din cauza emotiei sau din cauza rochiei voluminoase, dar Jennifer a luat-o o tranta pe cinste cand a urcat treptele pentru a primi trofeul.

Citește și:

Anne Hathaway nu a plecat nici ea cu mana goala. Tanara actrita a fost recompensata cu premiulpentru cea mai buna actrita in rol secundar pentru prestatia din Mizerabilii. Cel mai bun actor in rol secundar a fost Cristoph Waltz in Django dezlantuit.

Ang Lee a primit premiul pentru cel mai bun regizor (Viata lui Pi) in timp ce premiul pentru cel mai bun scenariu a mers la Quentin Tarantino (Django dezlantuit).

Cat despre premiul pentru cel mai bun cantec original, aici chiar ca nu mai e nicio surpriza. Trofeul a mers, fara drept de apel la Adele petru piesa "Skyfall".

sursa foto: Guliver/Splash News

Sursa foto prima pagina: Dreamstime.com

Vizionare placuta


Kudika
25 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.