Setari Cookie-uri

Sore: Joc un rol de personaj negativ, insa in viata de zi cu zi sunt pozitiv

Sore vorbeste despre muzica, viata, iubire si cariera.

Sore si Mihai Ristea au cantat luni dimineata piesa „Beautiful Life” live la Cronica Carcotasilor. Invitatii le-au povestit Kissomanilor cum au realizat single-ul si care sunt planurile lor muzicale

Mi se spune 'Sore' de la varsta de trei ani. Pe mine ma cheama Sorina, dar nimeni nu mi-a spus asa. M-am nascut intr-o zi de vineri, cu soare”, a declarat invitata.

Sore si-a facut si Testul de Multifunctionalitate pe www.kissfm.ro si a aflat ca este o „femeie de cariera”.
Cei doi invitati le-au vorbit Kissomanilor despre piesa „Beautiful Life”.

Eu si Mihai colaboram foarte mult si pentru piesele altor artisti si ne-am dorit intr-o zi sa facem o melodie care sa ne reprezinte foarte mult, ne-am strans in studio si a iesit aceasta piesa. Am pornit de la o linie muzicala. Mihai a facut primul beat, eu am facut primul vers si apoi, cand am avut o varianta aproximativ finala de piesa, am dus-o la Hahaha Production, iar Smiley, Alex Velea si restul colegilor au contribuit si ei”, a declarat Sore.

Citește și:

Invitata le-a vorbit Carcotasilor si despre rolul pe care il joaca intr-un serial. „Imi place foarte mult actoria. Joc un rol de personaj negativ, insa in viata de zi cu zi sunt pozitiva, sper ca v-ati dat seama”, a afirmat ea.

Cum faci trecerea de la felul pozitiv al tau de zi cu zi la rolul pe care il joci?”, a vrut sa afle Mihai Gainusa.

Regula de baza a unui actor este ca atunci cand intra pe platoul de filmare sa isi lase personalitatea acasa. Ca actor, orice rol joci, trebuie sa ti-l asumi”, a raspuns Sore, adaugand ca a terminat Regie de Film, dar a facut si cursuri de actorie.

Vizionare placuta


Kudika
4 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.