Oana Zavoranu, cuvinte dure la adresa lui Mircea Badea

Oana Zavoranu, cuvinte dure la adresa lui Mircea Badea
Kudika
7 Martie 2013

Oana Zavoranu nu se potoleste.

Oana Zavoranu se ia de Mircea Badea. Motivul? Se pare ca prezentatorul tv o jigneste tot timpul si, culmea, nu are curajul sa marturiseasca faptul ca a avut o relatie cu Oana (asa sa fie?).

Zavo a fost invitata la Capatos in emisiune, unde a spus lumii intregi care este parerea ei despre Badea (si nu este una buna, credeti-ma):

"Nu sunt de acord cu barbatii sau femeile care povestesc cu cine au fost. Dar am avut o experienta foarte proasta cu o persoana care a fost in viata mea si care m-a dezamagit cumplit. Nu am nevoie sa ma mangaie nimeni, dar a fost extrem de grosolan si este pacat. E pe aici, printre noi, mai face spagatul pe doua scaune.

Una e sa nu-ti doresti sa vorbesti, alta e sa ma faci duduie, sa spui ca am nevoie de publicitate pe spatele tau. Cand esti marlan te trezesti ca vorbeste gura fara tine. Cand esti un baiat educat, civilizat poti, daca nu ai nimic frumos de spus, sa taci. Dar vorbim de un clovn. Mai bine spui ca nu doresti sa comentezi, decat sa incepi sa faci ca locomotiva, ca trenul, circ sau panarama. Eu sunt rebela, dar sunt educata" – a declarat Oana, informeaza Libertatea.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri