Setari Cookie-uri

Connect-R, acuzat de furt! Scandal de proportii in showbiz

Matteo face declaratii incredibile.

A izbucnit un nu scandal in showbiz. Matteo il acuza pe Connect-R ca i-a furat un titlu de piesa. Dupa 14 ani de prietenie la catarama, relatia celor doi a fost distrusa.

Acum ceva vreme, Matteo a intrat in studioul lui Ionut Radu, pentru a compune o melodie noua, de vara. Dupa ce s-au acomodat, cei doi au inceput sa cante si, dintr-o gluma, a iesit "Mai du-te in inima mea". La un concert in provincie, Matteo i-a povestit lui Connect-R, cel mai bun prieten al sau, despre ideea sa, despre sintagma pe care o crease. A fost suficient pentru ca acesta sa ii fure conceptul si sa pretinda ca melodia cu pricina ii apartine.

Zilele trecute, Connect-R a aparut intr-o emisiune la Antena 2, unde a declarat ca pregateste o noua piesa, cu Ionut Radu. Artistul a declarat ca noul sau hit, cel care va lua locul "Vara nu dorm" se numeste "Mai du-te in inima mea". Acesta a fost momentul cand Matteo s-a facut foc si para.

Citește și:

"Acum o saptamana, asteptand sa intru la un concert, am citit pe Facebook-ul lui Mihai Morar postul:

<<>>.

Este un subiect destul de dureros pentru mine, cum am ajuns la aceasta situatie penibila, dezamagitoare cu Connect-R", a povestit Matteo.

Citeste continuarea articolului pe Click  

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
8 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.