Au fost impreuna, s-au despartit si si-au vazut separat de viata lor. Cam asa ar fi povestile din basme. In realitate este insa total diferit: declaratii peste declaratii, rivalitate, o noua iubire, promovare – intr-un cuvant “nebunie”.

Foto: Bianca Dragusanu este DEFORMATA! Uite cum a ajuns sa arate!

Anda Adam a oferit un mic interviu ziarului Ring, unde vorbeste despre relatia dintre ea si alti barbati, dar si despre Victor si Bianca Dragusanu:

Nu-mi doresc momentan o relatie stabila, nu caut asta, pur si simplu ies in oras cu prietenele, cu grupuri de amici, intalnesc oameni noi, socializez.

N-am fost ceruta in casatorie de Victor, am discutat adesea despre asta, dar n-am mers niciodata pana la capat. Ne-a fost bine asa cum eram si nu consideram necesar actul ala. Suntem doi oameni maturi care gandesc ca atare. Ne respectam prea mult ca sa existe orice urma de resentimente. Am decis de comun acord sa mergem fiecare pe alt drum, iar acum nu exista motive de regrete.

Ii doresc sa fie fericit, sa se simta implinit fie ca isi reface viata alaturi de Bianca, fie de orice alta femeie. Nu exista nici un fel de competitie intre noi”. – a declarat vedeta.

Anda - o declaratie de care trebuie sa fie foarte mandra: nu a vorbit nimic urat, nu a aratat cu degetul, nu a divulgat mari secrete si, culmea, nu s-a luat de Bianca. Cea mai buna metoda de a pune pe cineva la punct - ignoranta.

Dar chiar si asa, daca nu exista rivalitate, atunci de ce face tot posibilul sa semene cu ea? Par cat mai blond, ten cat mai ars la solar, lentile de contact si bucle de papusa.

Foto 1: Facebook
Foto 2 si prima pagina: Facebook

Nimeni nu stia asta despre Victor Slav
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: