Setari Cookie-uri

Mesaje de la vedete: Ce ne transmit starurile romanesti de Ziua Femeii?

Aceasta stire iti este dedicata tie, FEMEIE!

Toate vedetele s-au strans pe Facebook (fiecare pe pagina sa) pentru a ne ura si a ne transmite cele mai frumoase ganduri si mesaje:

Jojo: La multi ani dragele mele!!! Sa fiti mereu luminoase, sanatoase, pretuite si absolut incantatoare!! Va imbratisez cu drag de la filmari! Sa aveti o zi de 8 martie plina de zambet!! Iar voua mamicilor, un la multi ani calduros din partea tuturor piticilor nostri!!!;)

Adriana Bahmuteanu: La multi ani tuturor doamnelor si domnisoarelor!

Ellie White: La multi ani dragele mele! Va doresc o zi minunata alaturi de cei dragi voua!! va pup!!
Valentina Pelinel: La multi ani, mami!

Stefan Banica Jr: La multi ani tuturor doamnelor si domnisoarelor! Sa va dea Dumnezeu o viata plina de dragoste, sa iubiti si sa fiti iubite!

Laura Cosoi: La multi ani, dragele mele!

Oana Zavoranu: La Multi Ani dragele mele!...Sa aveti parte de sanatate,fericire,bucurii si muuuuuuuulta iubire din partea cui va doriti voi mai mult:))))...Sa fiti astazi vesele,frumoase si increzatoare in sarmul si carisma voastra. Ingaduiti-va astazi sa fiti egoiste ,sa faceti ce va place si ce va face sa va simtiti" HOT & COOL:)))....lasati-va iubitii sa va copleseasca cu mici sau mari cadouri,fiti alintate si "pisicite" ca asa ne sta noua fetelor bine:)))...va imbratisez cu drag!...LYM, as always,Oana

Citește și:

Andreea Esca: La multi ani tuturor femeilor ! La multi ani, mamelor!

Anna Lesko: La multi ani tuturor femeilor, in special mamelor! Sa aveti o zi minunata, dragele mele!

Andra Maruta: La multi ani, fetelor, doamnelor, mamelor din toata lumea! Sa fiti iubite si fericite si sa aveti curajul sa va urmariti visele si sa cereti ce vi se cuvine! Asta va doresc din tot sufletul si va dedic piesa "Femeia"! Va pup!

Adrian Sina: La Multi Ani Mama, la multi ani tuturor femeilor !;)

Adelina Pestritu: La multi ani frumoasele mele Doamne!!!! Toate cele bune pentru voi!!!! Adelina Pestritu va pupa apasat!!!!

Matteo: La multi ani fetiliiiii, la multi ani mamiliii!!!!! :) Sa va bucurati de ziua asta superba ca voi :D

Iulia Albu: a multi ani tuturor mamicilor, bunicilor si fiicelor. Sa fiti puternice insa fragile, mature dar copilaroase, unice si memorabile. Iubiti din toata inima si lasati-va iubite.

Citește și:

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
8 Martie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.