Setari Cookie-uri

Oana Zavoranu, aspru criticata de Pepe. Ce spune fostul sot despre ea?

Pepe se ia de Oana Zavoranu.

Au hotarat sa se desparta dupa ani buni de casatorie. Acum fiecare isi vede de propriul drum: Pepe, casatorit cu Raluca Pastrama (cei doi au si o fetita), Oana – cu un iubit mult mai tanar decat ea si fooooarte activa in viata mondena.

In urma divortului, cei doi au inceput sa se batjocoreasca pe la emisiunile tv (de dragul ratingului) si apoi sa se ameninte cu procesele. A trecut mult timp de atunci, dar iata ca Pepe nu a uitat si continua cu judecata.

Contactat de Ziarul Ring, cantaretul a declarat ca merge mai departe cu procesele, in care ii cere despagubiri Oana pentru ca i-a vandalizat casa:

Cum sa-mi retrag procesul? N-am spus niciodata ca renunt la proces! Camaruta pe care mi-a cedat-o facea parte din partaj. Mi-au distrus apartamentul, mi-au furat bani, tot ce aveam, cum as putea sa renunt?! E dreptul meu! Vinovatii trebuie sa plateasca! Nu are nicio logica supararea ei. Nu dau vina pe nimeni, nu are nicio legatura cu ea. Partajul e una, iar procesul e alta. Cauta motive sa apara la TV” – a declarat Pepe.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.