Setari Cookie-uri

Angelina Jolie si Jennifer Aniston, nunta in aceeasi luna!

Angelina Jolie si Brad Pitt au fixat data nuntii. Afla cand se vor casatori

Bat clopotele de nunta.

Actorii americani Angelina Jolie si Brad Pitt se vor casatori cel mai probabil in luna mai, renumitul cuplu de la Hollywood obtinand, la sfarsitul lunii februarie, autorizatia de casatorie, pe care trebuie sa o foloseasca in decurs de maximum 90 de zile, informeaza femalefirst.co.uk, potrivit Mediafax.

Potrivit presei americane, fosta sotie a lui Brad Pitt, actrita Jennifer Aniston, intentioneaza sa se casatoreasca si ea tot in luna mai, cu actualul ei logodnic, actorul Justin Theroux.

"Brad si Angelina au la dispozitie putin timp pentru a-si organiza nunta, din cauza termenului de 90 de zile, dupa care autorizatia lor va expira. Trei luni nu inseamna aproape nimic atunci cand trebuie sa organizezi o nunta, mai ales cand este vorba de o nunta atat de importanta ca a lor", a declarat o sursa pentru tabloidul britanic The Sun.

Citește și:

"Toate datele par sa indice faptul ca ei se vor casatori in mai, imediat dupa incheierea Festivalului de Film de la Cannes, intrucat ei vor sa isi uneasca destinele in Franta", a adaugat aceeasi sursa.

Jennifer Aniston si Justin Theroux au fost foarte ocupati in ultima vreme cu organizarea nuntii lor si, potrivit unor surse, cei doi se vor casatori tot in luna mai.

Daca ambele cupluri vor decide sa se casatoreasca in mai, acest fapt ar putea genera probleme serioase in alcatuirea listelor de invitati, intrucat cei patru actori au multi prieteni comuni.

Vizionare placuta


Kudika
12 Martie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.