Inna a cantat live pentru Kissomani vineri dimineata in cadrul Cronicii Carcotasilor. Intervievata de Mihai Gainusa, Dezbracatu si Oana Paraschiv, artista le-a vorbit despre proiectele ei muzicale si despre cum a schimbat-o succesul.

Video: Smiley, Antonia, Alex Velea, Inna si multi altii apar in noul colind de Craciun

Inna a lansat la Kiss FM noul single P.O.H.U.I., realizat in colaborare cu Carla's Dreams. „Mi-a placut foarte tare piesa. Ii apreciez foarte mult pe baietii de la Carla's Dreams. Apreciez faptul ca nu vor sa fie persoane publice si vor ca oamenii sa cunoasca mesajul lor”, a declarat Inna.

Carcotasii nu au pierdut ocazia de a afla parerea artistei despre concertul de deschidere a FOTE de la Brasov, unde Inna a fost acuzata ca a cantat fals. „Cum a fost la Brasov cu aprecierile?”, a intrebat Mihai Gainusa. „La Brasov, cu aprecierile a fost mai ciudat un pic”, a spus Inna.

„Ce s-a intamplat de fapt?”, a insistat Carcotasul. „Nu s-a intamplat nimic. Obisnuiesc sa spun - si imi place lucrul asta – ca am cantat perfect... fals. Nu auzeam chitara in monitor, ceea ce inseamna ca nu puteam sa-mi iau tonalitatea din care pleaca piesa si cantam asa cum credeam eu ca ar fi trebuit”, a marturisit vedeta. „Brasovenii chiar au fost multumiti. Mai apoi au venit criticile”, a adaugat ea.

Giulia: E o mare de negru, nu stiu ce s-a intamplat

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: