Setari Cookie-uri

Inna, declaratia cu care si-a uimit fanii

Cantareata spune lucruri traznite.

Inna a cantat live pentru Kissomani vineri dimineata in cadrul Cronicii Carcotasilor. Intervievata de Mihai Gainusa, Dezbracatu si Oana Paraschiv, artista le-a vorbit despre proiectele ei muzicale si despre cum a schimbat-o succesul.

Inna a lansat la Kiss FM noul single P.O.H.U.I., realizat in colaborare cu Carla's Dreams. „Mi-a placut foarte tare piesa. Ii apreciez foarte mult pe baietii de la Carla's Dreams. Apreciez faptul ca nu vor sa fie persoane publice si vor ca oamenii sa cunoasca mesajul lor”, a declarat Inna.

Carcotasii nu au pierdut ocazia de a afla parerea artistei despre concertul de deschidere a FOTE de la Brasov, unde Inna a fost acuzata ca a cantat fals. „Cum a fost la Brasov cu aprecierile?”, a intrebat Mihai Gainusa. „La Brasov, cu aprecierile a fost mai ciudat un pic”, a spus Inna.

Citește și:

„Ce s-a intamplat de fapt?”, a insistat Carcotasul. „Nu s-a intamplat nimic. Obisnuiesc sa spun - si imi place lucrul asta – ca am cantat perfect... fals. Nu auzeam chitara in monitor, ceea ce inseamna ca nu puteam sa-mi iau tonalitatea din care pleaca piesa si cantam asa cum credeam eu ca ar fi trebuit”, a marturisit vedeta. „Brasovenii chiar au fost multumiti. Mai apoi au venit criticile”, a adaugat ea.

Vizionare placuta


Kudika
15 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.