Setari Cookie-uri

Andreea Marin, schimbare DECISIVA in relatia cu Stefan Banica

Andreea Marin a hotarat sa faca marea schimbare.

Andreea Marin a facut pasul cel mare si s-a mutat in casa din Pipera! Desi a anuntat ca se desparte de Stefan Banica jr. inca din ianuarie, vedeta si fiica sa, Violeta, s-au mutat abia de curand din vila unde locuiau toti trei, in cartierul bucurestean Tei.

E clar! Fosta „Zana" s-a mutat cu arme si bagaje de la Stefan Banica jr. Fotoreporterii Click! au surprins-o, in urma cu doua zile, iesind incarcata de bagaje din vila pe care si-a cumparat-o vara trecuta, in Pipera.

Initial, vedeta a spus ca acolo vor fi doar birourile fundatiei sale, „Pretuieste viata", dar iata ca lucrurile au luat o alta intorsatura dupa despartirea de Stefan.

Gurile rele au spus ca Andreea stia ca drumurile lor se vor desparti si a cumparat special o locuinta spatioasa, unde sa se mute cu fiica lor, Violeta.

De altfel, la scurt timp dupa ce si-au anuntat despartirea, in fata vilei a aparut si o noua constructie, doua garaje spatioase care sa adaposteasca masinile vedetei. Acum, cocheta vila cu doua etaje e noua casa pentru Andreea si Violeta. Miercuri, vedeta a iesit din casa foarte bine dispusa, cu telefonul mobil la ureche.

Citește și:

Citeste continuarea articolului + imagini pe Click.ro

Vizionare placuta


Kudika
15 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.