Setari Cookie-uri

Cantareata Adele, onorariu FABULOS! Cat a cerut artista pentru a canta la o nunta?

Adele are fite de vedeta.

Cantareata britanica Adele a solicitat un onorariu de 100.000 de lire sterline pe minut pentru a sustine un recital de 25 de minute la nunta fiicei unui magnat din industria sucurilor din fructe din Africa de Sud, informeaza contactmusic.com, potrivit Mediafax.

Artista a fost contactata de magnatul sud-african Vivian Imerman - a carui avere este estimata la 400 milioane de lire sterline -, care a rugat-o sa cante 25 de minute la nunta fiicei sale Megan, la hotelul de lux Grosvenor House din Londra. Magnatul sud-african a renuntat in cele din urma la aceasta idee, dupa ce a aflat ca mini-concertul lui Adele l-ar fi costat 2,5 milioane de lire sterline.

"Vivian va organiza o nunta spectaculoasa. A platit-o pe Amy Winehouse cu cateva zeci de mii de lire pentru a canta la nunta Biancai, fiica lui cea mare, in urma cu trei ani. Spera sa poata face acelasi lucru si cu Adele", a declarat o sursa pentru publicatia Daily Star.

Citește și:

"A fost foarte surprins atunci cand a aflat ca il va costa 2,5 milioane de lire sterline. In ciuda contului sau impresionant din banca, pana si lui i s-a parut mult prea costisitor si a inceput sa caute alti artisti", a adaugat aceeasi sursa.

Desi a pierdut sansa de a castiga multi bani daca ar fi cantat la acea nunta, presa britanica spune ca Adele - care are un fiu in varsta de cinci luni, Angelo, cu logodnicul ei Simon Konecki - nu pare deloc dezamagita, mai ales ca este foarte aproape de a semna un contract de 10 milioane de lire sterline pentru a aparea intr-o campanie publicitara a unei firme de produse cosmetice.

Foto prima pagina: Northfoto.com

Vizionare placuta


Kudika
15 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.