Video de exceptie: Cum canta Inna live?

Video de exceptie: Cum canta Inna live?

Cantareata Inna ne arata ca poate.

Da, orele de exercitii si repetitii dau rezultate. Inna ne demonstreaza ca stie sa cante. Cantareata a fost invitata la Radio 21, unde a cantat live cea mai recenta piesa a sa: Pohui, o colaborare cu Carla’s Dream.

Nu stiu ce ziceti voi, dar mie mi se pare ca Inna chiar a dat lovitura cu melodia asta (toata lumea o canta).

Dar ce inseamna Pohui? Radu Sirbu, fostul component al trupei O-zone spune ca Pohui este o injuratura in limba rusa:

Nu contest ca piesa lui Carla's Dreams si Inna este o bomba, melodioasa si cu un mesaj original si potrivit actualitatii, chiar daca este spus intr-o maniera mai agresiva, dar parca totusi, cunoscand limba rusa semnificatia cuvantului P.O.H.U.I. este una cat se poate de urata pentru audienta generala, chiar daca sublim este descifrata altfel... Parca nu mi-as dori ca fetita mea de 7 ani sa umble prin casa si sa cante "Pohui tralala"... Inevitabil in masina sau locuri publice unde sunt auzite posturile de radio mai sunt si copii. Deci, nu am nimic impotriva ca piesa sa fie difuzata pe radiourile "mainstream" dar ar fi o idee sa puna cel putin un BEP pe 'HUI'. Este exact acelasi lucru cum ar merge un artist Roman in Rusia si ar canta la toate posturile nationale gen, "Ma doare-n p.....a" :))) Scuzati-mi exprimarea dar exact asta este in piesa...
Cu tot respectul pentru Inna si Carla's Dreams, as sugera sa faca ceva cu treba asta pana nu sau autosesizat cei de la CNA... Nu este greu sa faci o versiune pentru radio tv cenzurata... ;)
Peace!
” – spune Radu pe pagina lui de Facebook.

foto main: Volodymyr Tverdokhlib, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
18 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri