Setari Cookie-uri

Monica Gabor, scandal in presa americana!

Monica Gabor este noua Kim Kardashian.

Va era dor de peripetiile Monicai Gabor? Diva noastra revine si este mai STRONG ca niciodata. De ce zic asta?

Sa o luam cu inceputul: nu stiu daca sunteti la curent cu stirile, dar Lindsay Lohan a fost condamnata la 90 de zile intr-un centru de reabilitare (motivul: a mintit in legatura cu un accident de circulatie in care a fost implicata acum cateva luni). Bineinteles, pentru ca isi permite, Lindsay a intarziat la propriul proces, aceasta ajungand, in cele din urma, in fata instantei de judecata cu un avion privat pus la dispozitie de nimeni altul de cat Mr Pink, iubitul Monicai.

Ce faci cand auzi o asemenea sentinta? Te bucuri de ultima seara de libertate, doar nu stai acasa si iti plangi de mila. Imediat dupa proces, actrita a fugit direct in club… si nu singura, ci insotita de draguta Monica.

In timp ce Lindsay incerca sa se ascunda de paparazzi, pitindu-se in masina, Monica privea direct in blitzurile aparatelor de fotografiat (cum sa piarda un asemenea moment?). De mentionat faptul ca stirea a ajuns si pe TMZ! (Click aici pentru a vedea fotografia)

Citește și:

Pacat ca Moni nu a stiut care este paparazzo-ul de la TMZ, sigur si-ar fi intors privirea catre el si i-ar fi zambit discret.

Acum Lindsay Lohan, maine Britney Spears, peste o luna Paris Hilton…. Si uite cum Moni se transforma in noua Kim Kardashian. Oricum, ea are experienta in ceea ce priveste reality-show-ul.

Si se jura ca nu “fura”… imediat ce pozele au facut inconjurul lumii, Lindsay a scris pe Twitter:

Oameni buni, relaxati-va… eu nu am fost in masina lui Mr Pink. Iau in serios aceasta sentinta si vreau sa imi imbunatatesc viata.” – este mesajul lasat de Lindsay Lohan.

Foto: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
20 Martie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.