Setari Cookie-uri

Oana Zavoranu: Mesajul cu care s-a facut de ras in fata fanilor

Oana Zavoranu a dat-o-n bara!

Oana se lauda pe unde apuca: la emisiuni tv, la evenimente, la prezentari de moda… ba chiar si atunci cand nimeni nu o baga in seama, ea tot se lauda.

Si uite ca a comis-o. Aceasta a postat de curand un mesaj in care se lauda ca are subalterni, care ii fac treaba. Pe langa faptul ca se lauda, postarea de pe Facebook nu prea are sens: Oana vorbeste despre cat de importanta este ea. Pe de alta parte, ne spune ca nu este organizata si cere sfaturile fanilor sai.

Sa aveti o saptamana buna si frumoasa ! Eu am mintile in multe locuri si multe pe cap...sper sa reusesc sa ma organizez, pt ca organizarea nu e punctul meu forte si nu a fost vreodata:)))...stiti cum e in viata, ori nu e nimic interesant de facut,ori cand vin,vin toate odata si nu mai ai timp de nimic ,devii obosit si debusolat ca nu stii cum sa le imparti pe toate:))...

Am oameni tare buni care fac muuulte din lucrurile mele,oameni fara de care nu m-as descurca ever...si aici ma refer la angajatii mei directi si la colaboratori...dar in multe din situatii nimic nu se poate face fara mine direct sau fara semnatura sau acordul meu final ! unele persoane mai importante evita elegant sa discute amanunte cu angajatii mei sau reprezentantii mei...asa ca tot eu trebuie sa fiu prezenta:)))) fiti macar voi mai ordonati sa im dati si mie cateva ponturi:))))....acum la nani ca imi cad ochii in gura de somnic:))...LYM,Oana.” – ne spune Oana.

Citește și:

Si acum... ce lucreaza angajatii pentru ea? Mai pun la cale o alta „sinucidere”?

Vizionare placuta


Kudika
25 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.