Setari Cookie-uri

Printul William, starul unui reality show

William se apuca de televiziune.

Printul William al Marii Britanii va deveni starul unui nou serial de televiziune realizat de postul BBC, care prezinta momente din activitatea de zi cu zi a acestuia, in calitate de pilot pe un elicopter de salvare intr-o baza a Royal Air Force (RAF) din Scotia, informeaza thesun.co.uk, potrivit Mediafax.

Ducele de Cambridge, care va deveni in vara acestui an tata pentru prima data, conduce un elicopter din gama "Sea King" si este stationat la baza militara RAF Valley din localitatea Anglesey din nordul Scotiei.

Rolul sau din primul episod va capata o importanta tot mai mare pe parcursul noului serial, care se va intitula "Helicopter Rescue".

Pilotii din acea baza militara lucreaza adeseori in conditii dificile, organizand misiuni de cautare si salvare a persoanelor bolnave, accidentate sau disparute din Snowdonia, o regiune din Scotia.

Citește și:

William, al doilea in ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, a participat la 12 misiuni de salvare de cand a inceput sa lucreze in aceasta baza militara, in septembrie 2010.

Foto prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
1 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.