Setari Cookie-uri

Video incredibil: Ce voce are Dezbracatu'!

Dezbracatu a facut show.

Horia Brenciu a avut vineri seara un invitat neobisnuit la spectacolul „Fac ce-mi spune inima” de la Sala Palatului. Carcotasul Dezbracatu' a urcat pe scena pentru a canta „La traviata” de Verdi in fata miilor de spectatori, intr-un moment muzical inedit, indelung aplaudat de public.

Realizatorul Kiss FM le-a demonstrat spectatorilor ca este nu doar un excelent comic, ci si un cantaret acceptabil, oferindu-le, la invitatia lui Horia Brenciu, o surpriza artistica. Imbracat in inconfundabilul costum multicolor, Dezbracatu’ si-a incalzit vocea cu acorduri din „Ce e dragostea?” si „Sadeness” (Enigma) inainte de a trece la piesa de rezistenta, „La traviata”.

Dezbracatu' a marturisit ca e pentru prima oara cand urca pe scena pentru a canta. „Pana acum am cantat doar la dus. Emotiile sunt mari, dar voi incerca sa fiu la inaltime”, declarase Dezbracatu' in culise. „A fost ideea lui Brenciu. Mi-a zis: 'Bai, hai sa vii sa canti!”, ne-a marturisit el.

Citește și:

Cant ‚La traviata’ de Verdi si va dati seama ca mi-a fost greu cu pronuntia, cu accentul... Am repetat cu castile pe urechi. Am ascultat piesa de vreo cincizeci de ori pentru a o invata”, a afirmat realizatorul Kiss FM.

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
1 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.