Setari Cookie-uri

Teo Trandafir: Durere si suferinta. Cum a schimbat-o divortul?

Teo Trandafir vorbeste deschis despre problemele sale.

Pentru prima data de cand a divortat de Constantin Iosef, Teo Trandafir face marturisiri in exclusivitate, pentru Click! Vedeta ne-a spus ca nu mai tine legatura deloc cu fostul sot, iar o viitoare casnicie depinde doar de Dumnezeu!

Au trecut aproape aproape patru luni de cand Teo Trandafir (44 de ani) s-a separat de Constantin Iosef (44 de ani), iar ranile acestei despartiri inca nu sunt vindecate. La sase luni de la casatorie, acel tip „extraordinar de solar", asa cum il descria simpatica vedeta pe fostul sot, si-a facut bocceluta si a plecat, lasand in urma o sotie deziluzionata si o fetita care, desi are doar 9 anisori, a inteles perfect lucrurile.

Din decembrie, Teo si Iosef nu si-au mai vorbit deloc si nu au pastrat in vreun fel legatura, semn ca ruptura dintre ei a fost destul de urata.

Nu am mai vorbit deloc. Am divortat atunci la un notar, asa cum era normal. Bineinteles ca am trecut si peste situatia aceasta, ce era sa fac?!", ne-a spus Teo Trandafir. Cat despre posibilitatea de a-si reface viata, aceasta si-a pus speranta in divinitate: „Cum vrea Cel de Sus!".

Citește și:

Citeste continuarea articolului pe Click.ro

Vizionare placuta


Kudika
2 Aprilie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.