Setari Cookie-uri

Robbie Williams, la vanatoare de fantome

Va incerca sa intre in contact cu spiritul lui Charlie Chaplin.

Rockerul Meat Loaf, care este pasionat de supranatural si fenomene paranormale, l-a invitat pe cantaretul britanic Robbie Williams la o vanatoare de fantome, in timpul careia va incerca sa intre in contact cu spiritul lui Charlie Chaplin, informeaza site-ul revistei New Musical Express, potrivit Mediafax.

"Robbie ar trebui sa mearga la o vanatoare de fantome cu mine", a declarat Meat Loaf pentru The Sun.

"Sunt atat de multe locuri unde am putea sa mergem - am putea sa ne ducem la studioul de inregistrari A&M din Los Angeles. Se spune ca fantoma lui Charlie Chaplin este acolo", a adaugat rockerul american.

"Exista oameni care spun ca sunt buni conductori de energie, care sunt mai deschisi la astfel de lucruri, iar eu am aflat despre aceste lucruri inca din copilarie. Am vazut-o pe mama mea dupa ce a murit, iar apoi si pe bunica mea dupa decesul ei. I-am spus mamei cateva cuvinte, iar ea mi-a raspuns. Nu sunt nebun, dar stiu ca oamenii isi vor spune: «E nebun!»", a adaugat Meat Loaf.

Citește și:

Michael Lee Aday, cunoscut sub numele de scena Meat Loaf, este un actor si un cantaret american de rock. El este faimos mai ales datorita trilogiei de albume "Bat out of Hell" si a aparut in peste 50 de filme si show-uri de televiziune.

Vizionare placuta


Kudika
2 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.