Setari Cookie-uri

Nicoleta Luciu, amenintata cu moartea! Mesaj dur, facut public

Nicoleta Luciu are probleme.

Declaratie-soc a sponsorului echipei de hochei din Miercurea Ciuc, Csato Kovacs Imre: «Trebuie rupte mainile si picioarele celor care traiesc in familii mixte»

Nicoleta este casatorita cu Zsolt Csergo, un afacerist ungur. Cei doi au impreuna patru copii – un baietel si tripleti.

Trebuie rupte mainile si picioarele celor care traiesc in familii mixte (n.r. unguri cu romance)", a amenintat fara nici o jena unul dintre cei mai cunoscuti extremisti maghiari, Csato Kovacs Imre, sponsor al echipei de hochei HSC Csikszereda din Miercurea Ciuc. El nu e la prima actiune de acest gen, fiind si cel care a amenintat-o cu moartea pe Sabina, eleva cu bentita tricolora.

Scandalul declansat la 15 martie, intr-un liceu din Covasna, de eleva care a purtat bentita tricolora de Ziua Maghiarilor de Pretutindeni, e departe de a se fi stins. Sabina a fost persecutata la scoala pentru gestul ei si amenintata cu moartea de un maghiar, Csato Kovacs Imre, temut camatar din Miercurea Ciuc si sponsorul principal al echipei de hochei „Sport Club".

Citește și:

Victima injuraturilor a fost si un roman care a aparat-o pe Sabina. Dan Tanasa s-a trezit amenintat pe Facebook: "Gunoi imputit, ar trebui sa-ti taiem beregata, odata cu a Sabinei! Carati-va din Tinutul Secuiesc, talhari de terenuri!", a scris Csato Kovacs. Romanul, care traieste acum in Spania, a depus plangere penala camatarului ungur.

Citeste continuarea articolului pe Click.ro

Foto prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
5 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.