Setari Cookie-uri

Andreea Mantea si Stefan Stan, nunta de urgenta. Cand se casatoresc?

Se grabesc sa spuna DA.

Sunt impreuna doar de cateva luni. Asta nu i-a impiedicat, totusi, sa se gandeasca la casatorie. Andreea Mantea (27 de ani) a fost ceruta de nevasta de iubitul ei, Stefan Stan (35 de ani), care i-a daruit un inel de logodna cu diamante. Nasul lor, Cristian Popescu Piedone, ne-a marturist ca fericitul eveniment va avea loc imediat dupa Paste.

Prezentatoarea de la Kanal D si castigatorul de la „Vocea Romaniei" traiesc o dragoste cu nabadai. Se cearta, se impaca, insa iubirea lor invinge de fiecare data. Asa se face ca, dupa numai patru luni de relatie, Andreea a devenit logodnica lui Stefan Stan. Ea a fost ceruta in casatorie saptamana trecuta, atunci cand a primit un inel superb cu diamante.

«Siiii... Am spus DA!», a scris ea pe Facebook, in dreptul fotografiei cu noua bijuterie de pe degetul inelar.

Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, impreuna cu sotia sa, Iulia, le vor fi parinti spirituali.

Citește și:

Baiatul meu este prieten bun cu Stefan, la fel si Catalin Maruta. Ei m-au rugat sa accept sa-i nasesc. Am 110 fini si pot spune ca am mana buna. Nici o pereche nu s-a despartit", a declarat, in exclusivitate, simpaticul edil. Tot de la el am aflat ca viitorii miri se grabesc atat de tare sa devina sot si sotie, incat nu mai vor sa astepte pana la anul.

„Daca se iubesc, asta e. Niciodata nu stii cand te loveste piticul. Peste o luna, adica imediat dupa Paste, va avea loc cununia civila." - spune Piedone.

Citeste continuarea articolului pe Click.ro

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
8 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.