Setari Cookie-uri

A fost inventata haina pentru oamenii singuri

Haina care te face sa te simti bine.

O haina care ofera purtatorului sentimentul ca este imbratisat de o iubita si care este capabila sa ii "sopteasca" acestuia cuvinte de iubire, prin intermediul unor inregistrari vocale, a fost creata de un grup de studenti din Japonia, informeaza dailymail.co.uk, potrivit Mediafax.

Haina, despre care se spune ca a fost creata pentru barbatii celibatari, are un cordon special care ofera purtatorului senzatia ca este imbratisat pe la spate.

Castile atasate acestui model vestimentar inedit difuzeaza mesaje vocale concepute sub forma unor cuvinte de iubire de la o posibila iubita. Dovedind ca au umor, studentii niponi au decis ca una dintre frazele preinregistrate sa fie aceasta: "Iubitule, imi pare rau ca am intarziat".

Acest model de haina se numeste "Riajyuu Coat" ("Haina Riajyuu"), iar traducerea aproximativa a acestui termen se refera la o persoana care este multumita cu viata ei reala, in afara universului online.

Citește și:

Maito Omari, creatorul acestei haine, a spus: "Daca as avea o iubita, cred ca ar fi o situatie placuta pentru mine daca ea m-ar imbratisa pe neasteptate atunci cand o astept in statia de autobuz".

Hikaru Shinbayashi, inginerul care a creat hardware-ul acestui proiect, a spus: "Conceptul acestui dispozitiv este acesta: fiecare poate sa aiba senzatia ca are o iubita".

Haina a fost creata de studentii de la Universitatea Tsukuba din Japonia, insa nu este deocamdata disponibila in magazine.

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
9 Aprilie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.