Setari Cookie-uri

Ce indragostiti sunt Madalina Ghenea si Gerard Butler

In ciuda zvonurilor privind despartirea lor, romanca de 25 de ani si actorul irlandez inca formeaza un cuplu.

Cu greu si-a putut stapani emotia atunci cand in sfarsit l-a vazut pe Gerard Butler, de 43 de ani, in carne si oase, joi, la Roma. Butler venise la premiera filmului „Olympus has fallen" in care joaca alaturi de Aaron Eckhart. Madalina Ghenea (25 de ani), a uitat de tot si de toate si l-a sarutat patimas chiar in fata aparatelor de fotografiat. Apoi s-a inrosit in obraji...

Madalina a venit tocmai de la Milano pentru a-l vedea joi seara pe Gerard. S-au sorbit din ochi toata seara si si-au susotit cuvinte dulci, ca doi porumbei. Pe chipul niciunuia dintre ei nu se citea gelozia, ci doar bucuria de a fi in sfarsit impreuna. Ultima oara s-au strans in brate la sfarsitul lunii februarie, la petrecerea de dupa Oscaruri, organizata de Vanity Fair.

Apoi scotianul Gerard a inceput turneul de promovare a ultimului sau film, care l-a plimbat prin intreaga lume, iar Madalina a fost prinsa de mai multe proiecte personale in Milano. Vineri, 5 aprilie, cei doi porumbei au avut in sfarsit timp doar pentru ei. Au iesit la plimbare in Roma si nu s-au sinchisit de fotografii care le urmareau fiecare miscare. S-au tinut de mana si in mod surprinzator, Gerard a vorbit in premiera despre... cum s-a indragostit de Madalina.

Citește și:

Mai multe detalii si imagini pe Click.ro

Foto prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
9 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.