Setari Cookie-uri

Motivul pentru care Kiss FM refuza sa difuzeze piesa Deliei

Scandal in lumea muzicala.

Delia Matache si Mihai Bendeac sunt foc si para pe postul de radio Kiss FM deoarece reprezentantii postului refuza sa difuzeze piesa Doi in Unu pe motiv ca Bendeac face parte dintr-un alt trust media.

Delia m-a rugat pe mine sa fac aceasta comunicare.

Deci, in calitate de parte masculina a acestui duet, imi asum raspunderea.

Piesa ”Doi in Unu” a facut, pe youtube, 4 milioane de vizualizari in doar o luna. Fara precedent pentru vreo melodie romaneasca, cel putin in ultimul an. Meritul meu este de 5%. Restul ii apartine ei. A compus piesa asta din suflet si se cunoaste.

Domnul Serban Huidu a refuzat s-o difuzeze pe Kiss Fm, sub pretextul ca eu fac parte dintr-un trust concurent (wtf?!?!). Stau si ma intreb ce ar insemna ca Buzdu si Morar sa nu-i difuzeze niciodata pe Smiley, Moga, Loredana sau Banica din aceleasi considerente. Mi se pare o aberatie sinistra si ceva demn de un showbiz ca-n epoca medievala.

Citește și:

Regretul meu nu e legat de propria-mi persoana. Ma doare-n fix. Dar Delia cu ce e vinovata? Deja am impresia ca devin o piedica pentru ea. Din pacate... Pentru ca nu merita asta.

Serban, nu-ti port pica. Dar ai trecut, in ultimii doi ani, prin niste experiente de viata pe care nu le-as dori nici celor mai aprigi hateri ai mei. Chiar nu ai invatat nimic? Daca ai avut sansa de a ramane printre noi, in libertate, nu crezi ca ar fi cazul sa demonstrezi ceva mai multa umanitate decat erai capabil inainte?

In rest, numai de bine!” – a scris ieri Mihai Bendeac pe pagina lui de Facebook.

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
9 Aprilie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.