Setari Cookie-uri

Oana Zavoranu a incercat DIN NOU sa se sinucida! Afla aici mai multe detalii

Oana Zavoranu, de urgenta la spital.

A recidivat. Oana Zavoranu a incercat din nou sa se sinucida!

Vedeta a fost dusa de urgenta, joi dimineata, la spitalul Floreasca din Bucuresti. Potrivit Realitatea, aceasta si-a pierdut cunostinta in locuinta sa.

Se pare ca in momentul in care ambulanta a ajuns la locuinta sa, Oana era inca in stare de inconstienta. Surse din anturajul vedetei sunt de parere ca problema Oanei a fost cauzata, ca si data trecuta, de excesul de pastile de dormit.

In urma cu cateva zile va spuneam ca Oana a postat un mesaj pe Facebook in care spunea ca este linistita si ca vrea sa spuna adevarul legat de “siretlicurile” care se fac in televiziune:

M-a ajutat Bunul adumnezeu sa pot sa ies din mocirla in care cu acceptul meu uneori sau pur si simplu fortata si pusa in fata faptului implinit,eram "tarata" ca daca taceam insemna ca" sunt vinovata de aia tac,ca am fost prinsa:))))??? cu ce? Nu stiu ,si nici nu conta pt privitorul de rand, iar daca incercam,dupa luuuuungi si interminabile jigniri si emisiuni in care eram practic calcata in picioare cu bocancii,sa ma apar si sa ripostez pt ca erau numai minciuni si oligofrenii debitate de alde pascu,vece tudor,numerologi morti de foame dar care "citeau ei in staniol ca eu fac si dreg:)))" - este doar o parte din mesajul Oanei.

Citește și:

Citeste aici mesajul postat de vedeta pe Facebook.

Vizionare placuta


Kudika
11 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.