Setari Cookie-uri

Actrita Reese Witherspoon a fost arestata

Reese are probleme cu legea.

Actrita Reese Witherspoon a fost arestata, vineri, pentru tulburarea ordinii publice in Atlanta, un oras din statul american Georgia, dupa ce sotul ei a fost oprit de politia rutiera pentru ca isi conducea automobilul in stare de ebrietate, a anuntat duminica presa americana, citata de AFP, informeaza Mediafax.

Politistii il chestionau pe sotul actritei, Jim Toth, dupa ce constat asera o avarie la automobilul cuplului, in momentul in care Reese Witherspoon a inceput sa ii insulte pe reprezentantii fortelor de ordine.

Potrivit site-ului TMZ.com, actrita a inceput acel schimb de replici adresandu-le politistilor urmatoarea intrebare: "Voi stiti cum ma cheama?".

Un agent de politie i-a raspuns: "Nu, nu am nevoie sa cunosc numele dumneavoastra". Actrita in varsta de 37 de ani a continuat: "Sunteti pe punctul de a afla cine sunt eu. Veti aparea in presa nationala".

Citește și:

Reese Witherspoon, una dintre actritele cel mai bine platite de la Hollywood, care are reputatia de a fi o persoana sincera si directa, a fost "iritata" de timpul prea indelungat pe care politia si l-a acordat pentru a-l chestiona pe sotul ei, afirma TMZ.com.
Actrita si sotul ei au fost mai intai plasati in detentie, ulterior fiind eliberati, potrivit aceleiasi surse.

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
22 Aprilie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.