Setari Cookie-uri

Oana Zavoarnu: Pepe este limitat si nesigur!

Vedeta continua atacurile la adresa fostului sot

Oana Zavoarnu este in elementul ei pe Facebook. Daca nu posteaza fotografii provocatoare cu ea din ce in ce mai blonda, il ataca pe Pepe.

IDuminica a postat un mesaj kilometric in care il numea pe acesta rom si a sugerat ca averea acestuia a fost stransa pe spatele ei.

De data aceasta, Oana i-a studiat atenta una dintre aparitiile televizate ale lui Pepe. Potrivit studiilor profunde pe care vedeta le are in decodarea limbajului trupului, ea a ajuns la concluzia ca fostul sau sot este "anost,limitat,usor de anticipat,simplist si repetativ".

Recunoasteti ca Oana stie sa foloseasca si cuvinte mari! Mai mult, afirma ca spre rusinea sa, ea mai citeste. Eruditia nu face casa prea buna cu celebritatea in acest caz, daca tinem cont de greselile gramaticale crunte.

Ea se mai intreaba „cum oi fi putut sta cu el atata timp cand de fapt nu imi oferea decat mediocritate si manele.....in fine......Limbajul trupului spune multe(ei,acum el nu stie de "chestii d'astia" ca el are 4 clase cu recreatii cu tot)”.

Citește și:

Oana continua intreg mesajul pe acelasi ton.

"DA,VREAU SI RECUNOSC CA IMI VOI BATE JOC DE DATA ASTA DE EL ,RAZAND SI FIIND COMPLET DETASATA, .pt ca nu mai exista respect,amintiri,momente frumoase,regrete sau pareri de rau cand vorbim de cel mai ordinar si josnic barbat de pe Pamant.......si ,ma doare unde vreti voi de cine ce crede.....de frustrate sau onanisti care vor urla ca "vreau la tv,ca ma roade.....pizma de bucuria lui:))).....poate sa zica oricine orice,am sa fac numai ce vreau eu din momentul in care iesind din spital am vazut cata minciuna si depravare exista in unii care nu am rusine si nici limite....si mai ales ca in timp,tacerea sau bunatatea mea nu au contat deloc,ca trebuia sa fiu rea si nemiloasa si sa le fie frica de mine decat sa se confunde bunatatea cu prostia.......daaaaa.......asa e,cum or sa latre unii mai prosti, sunt fleasca de ravasita din cauza lui, plang si ma tavalesc de dor si nu mai am unghii nici macar la degetele de la picioare".

Citește și:

Puteti gasi postarea in intregime aici.

Sursa foto prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
23 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.