Setari Cookie-uri

Mihaela Radulescu: Decizia care o va infuria pe Andreea Marin

Mihaela Radulescu a hotarat sa isi schimbe viata.

Admiratorii Mihaelei Radulescu (44 ani) se pot declara fericiti. Vedeta revine pe micul ecran, dupa aproape un an de zile de pauza. Ea va fi jurat intr-o emisiune estivala la Antena 1. Raduleasca vrea sa aiba din nou propria emisiune, ca-n vremurile bune, dar pana atunci a acceptat aceasta oferta.

Mihaela Radulescu va face parte dintr-un juriu alcatuit numai din vedete autohtone. Ea va fi jurat in cadrul emisiunii pe care o va prezenta Pepe, pe parcursul acestei veri, la Antena 1.

Diva va puncta vedetele de la noi inscrise in emisiunea-concurs, care vor fi supuse la diverse probe.

Stabilita de cativa ani in Franta, fosta prezentatoare a emisiunii „Duminica in familie" de la Antena 1 va fi nevoita sa faca naveta, in curand, de la Monaco, pentru filmarile emisiunii care o va readuce, din nou, in prim-plan. Mihaela n-a mai aparut pe micul ecran de multa vreme.

Citește și:

In urma cu aproape un an, ea a mai avut o tentativa de revenire "pe sticla", cu „Alegerile Mihaelei", o emisiune difuzata la postul Realitatea TV, in genul celei pe care a prezentat-o ani buni la Antena 1, respectiv „Duminica in familie".

Citeste continuarea articolului pe Click.ro

Vizionare placuta


Kudika
25 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.