Setari Cookie-uri

Ingeras Victoria's Secret: De la modeling la Dumnezeu

Era una dintre cele mai sexy fete de la VS.

Kylie Bisutti vorbeste deschis despre motivul pentru care a refuzat sa mai fie model Victoria’s Secret.

In momentul in care urca pe podium, toata lumea era cu ochii pe ea... era unul dintre cei mai sexy ingerasi. Dar iata ca a renuntat la viata ei de model pentru Dumnezeu.

Kylie a scris si o carte, intitulata I’m No Angel: From Victoria’s Secret Model to Role Model, in care vorbeste deschis despre religia ei si cat de bine se simte acum:

Ma simteam precum o bucata de carne. Credeam ca modelele inseamna frumusete, iar daca esti frumos inseamna ca esti important.

Una dintre colegele mele era bulimica, asa ca vomita imediat tot ce manca. Adormea plangand in fiecare noapte si se uita tot timpul in oglinda, crezand ca este prea grasa. Si era atat de slaba.

Am fost atat de obsedata de succes in aceasta lume incat mi-am complicat viata. Aveam numai 16 ani cand am facut prima sedinta topless – toata lumea facea asta. Multe modele refuza sa vorbeasca despre viata lor sentimentala daca nu sunt casatorite cu o celebritate- vezi cazul Mirandei Kerr si al lui Orlando Bloom – ei sunt un trend.

Citește și:

Eram platita sa ma dezbrac si sa pozez provocator in fata altor barbati. Nu mai era nimic legat de moda. M-am simtit groaznic. Am realizat ca slujba mea trimite un mesaj urat femeilor in ceea ce priveste corpul lor.” – a spus tanara potrivit NYPost.

Frumoasa Biscutii a renuntat la modeling si duce o viata linistita in Montana, alaturi de sotul sau. Cantareste 54 de kilograme si continua sa fie mandra de corpul ei, care ii apartine doar partenerului sau de viata.

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
25 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.