Kudika
29 Aprilie 2013

Selena Gomez umbla prin tribunale.

Actrita si cantareata Selena Gomez a fost data in judecata de un producator de parfumuri, care o acuza de nerespectarea termenilor din contractul incheiat de aceasta pentru promovarea unei linii de parfumuri care ii poarta numele, informeaza contactmusic.com, citat de Mediafax.

Cum obtii machiajul cat-eye ca Selena Gomez la tine acasa

Reprezentantii Adrenalina Inc. spun ca au incheiat cu Gomez o intelegere pentru crearea unor parfumuri si produse derivate care sa-i poarte numele.

Insa, Selena Gomez s-a razgandit si refuza sa fie imaginea acestor produse.

Reprezentantii companiei mai spun ca au cheltuit peste 2 milioane de dolari pentru campania de promovare si au fost foarte uimiti sa constate ca Gomez nu-si respecta obligatiile.

Reprezentantii Adrenalina Inc. au dat-o in judecata pe cantareata si cer despagubiri a caror valoare nu a fost facuta publica.

In noiembrie 2012, Gomez a devenit designerul si imaginea oficiala a liniei de pantofi de sport Neo lansata de brandul Adidas.

Selena Gomez - celebra si pentru relatia ei tumultuoasa cu Justin Bieber, cu care s-a impacat recent, dupa o mediatizata despartire - nu este straina de lumea modei, ea lansandu-si deja propria linie vestimentara, denumita Dream Out Loud, in colaborare cu lantul american de magazine K-Mart.

Foto prima pagina: Shutterstock.com

De ce este Selena Gomez cea mai urmarita persoana pe Instagram

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: