Setari Cookie-uri

Motivul pentru care Selena Gomez a fost data in judecata

Selena Gomez umbla prin tribunale.

Actrita si cantareata Selena Gomez a fost data in judecata de un producator de parfumuri, care o acuza de nerespectarea termenilor din contractul incheiat de aceasta pentru promovarea unei linii de parfumuri care ii poarta numele, informeaza contactmusic.com, citat de Mediafax.

Reprezentantii Adrenalina Inc. spun ca au incheiat cu Gomez o intelegere pentru crearea unor parfumuri si produse derivate care sa-i poarte numele.

Insa, Selena Gomez s-a razgandit si refuza sa fie imaginea acestor produse.

Reprezentantii companiei mai spun ca au cheltuit peste 2 milioane de dolari pentru campania de promovare si au fost foarte uimiti sa constate ca Gomez nu-si respecta obligatiile.

Reprezentantii Adrenalina Inc. au dat-o in judecata pe cantareata si cer despagubiri a caror valoare nu a fost facuta publica.

In noiembrie 2012, Gomez a devenit designerul si imaginea oficiala a liniei de pantofi de sport Neo lansata de brandul Adidas.

Citește și:

Selena Gomez - celebra si pentru relatia ei tumultuoasa cu Justin Bieber, cu care s-a impacat recent, dupa o mediatizata despartire - nu este straina de lumea modei, ea lansandu-si deja propria linie vestimentara, denumita Dream Out Loud, in colaborare cu lantul american de magazine K-Mart.

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
29 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.