Andreea Marin, surprize peste surprize. Cadoul care a impresionat-o pe vedeta

Andreea Marin, surprize peste surprize. Cadoul care a impresionat-o pe vedeta
Kudika
30 Aprilie 2013

Andreea Marin, fericita si singura.

Andreea Marin continua vacanta ei peste mari si tari – adica tocmai in New York.

Stiati ca vedeta si-a serbat ziua de nume de Florii? Da, potrivit declaratiilor sale cel de-al doilea nume al sau este Violeta.

Se pare ca reprezentantii de la Dolce&Gabbana au aflat ca zana surprizelor este in New York, asa ca i-au facut un cadou (cu ocazia zilei de nume) – un outfit semnat de designerii D&G.

Mandra de ceea ce a primit, Andreea a facut cateva fotografii, le-a pus pe Facebook, alaturi de un mesaj in care ne povesteste ce s-a intamplat:

Viata e plina de surprize! In ziua mea de nume, de Florii, cineva bate la usa camerei mele de hotel si imi lasa un cos minunat de flori, si nu intamplator buchetul e in nuantele numelui meu, Violeta. Cine sa stie acest amanunt la New York?!

Cum a aflat unde stau, nu doar hotelul, ci si camera, ramane pentru mine un secret nedeslusit. Cert e ca pe biletul atasat semnatura e... Dolce&Gabbana. Da, am fost pe 5th Avenue cu o zi in urma, dar cum au aflat amanunte despre mine e inca un mister. Cert e ca dupa cateva ore eram alaturi de Domenico Dolce si de presedintele companiei, doamna superba, rafinata din imagine, Federica Marchionni. Si voi purta cu mare placere o tinuta minunata Dolce&Gabbana la urmatorul eveniment :)” – spune Andreea.

Foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri