Setari Cookie-uri

Andreea Mantea, declaratie oficiala. De ce l-a iertat pe Stefan Stan?

Dragoste cu nabadai.

Se despart, se pregatesc de nunta… apoi se despart. Relatia dintre Andreea Mantea si Stefan Stan este una destul de tumultuoasa.

In urma cu doar cateva zile, Andreea a anulat nunta deoarece si-a prins logodnicul cu o alta femeie. Chiar daca spunea ca nu vrea sa mai auda de el, iata ca frumoasa bruneta l-a iertat pe Stefan.

Intr-un mesaj postat pe pagina sa oficiala de Facebook, Andreea explica motivele pentru care continua relatia cu artistul:

Dupa cum am declarat si in emisiunea WowBiz , am fost plecata un week-end la tara iar Stefan Stan a venit dupa mine , mi-a explicat tot ce s-a intamplat si a recunoscut ca a avut o aventura de o noapte . Momentan dormim in casa noastra dar in camere separate pentru ca lasam timpul sa vindece ranile . Am un sfat pentru domnisoare: Pentru a avea un barbat nu trebuie sa va vindeti carnea si trupul frumos . Un barbat se indragosteste de caracterul unei femei si de frumusetea sufleteasca , cu cat incercati sa va vindeti usor cu atat barbatii isi dau seama ca nu au ce cauta langa o femeie asemenea celor care stau la ,,drum,, intr-o buna zi va vor lasa balta si vor cauta o femeie cu care sa-si intemeieze o familie .” – spune Andreea Mantea.

Citește și:

Foto prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
30 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.