Setari Cookie-uri

Fiul lui Celine Dion, pasionat de pantofi cu toc

Mezinul familiei Dion are o pasiune bizara.

Cantareata Celine Dion spune ca unul dintre fiii ei gemeni, Nelson, in varsta de doi ani si jumatate, adora sa-i poarte pantofii cu tocuri inalte, informeaza contactmusic.com, potrivit Mediafax.

Dion a declarat in emisiunea de televiziune realizata de Katie Couric: "Unul dintre fiii mei, Nelson, are doi ani si jumatate si merge mai bine decat mine pe tocuri inalte". "Nu stiu cum face asta, dar e sigur ca nu sunt singura din familie care adora pantofii", a mai spus cantareata.

Celine spune ca detine peste 3.000 de perechi de pantofi: "Am incetat sa mai numar. Nu sunt buna la matematica".

Ea a adaugat ca, daca vede un model care ii place, isi cumpara pantofi chiar daca nu gaseste marimea potrivita.

Céline Dion s-a nascut pe 30 martie 1968, la Charlemagne, in sanul unei familii melomane cu 14 copii. Céline Dion a cucerit apoi, pe rand, Quebecul, Franta si, in cele din urma, Statele Unite. In scurt timp, vocea sa a devenit cunoscuta si iubita in intreaga lume. In cei peste 25 de ani de cariera, Céline Dion a primit nenumarate premii muzicale si a vandut peste 200 de milioane de albume.

Citește și:

Cantareata are un fiu in varsta de 12 ani, Rene-Charles, si gemeni in varsta de doi ani si jumatate, Nelson si Eddy, cu sotul si managerul sau, Rene Angelil.

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
3 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.