Setari Cookie-uri

Mihaela Radulescu, inselata de Dani Otil? Afla aici mai multe detalii!

Dani traieste fantezia oricarui barbat. Mihaela stie?

Intre doua nu te ploua dar nici bine nu iti e daca afla Mihaela. Tanarul prezentator a avut dintotdeauna succes la femei, in ciuda modestiei pe care o afiseaza.

In ce timp ce mai coapta sa partenera era in Monte Carlo, Dani a petrecut ziua de 1 Mai in compania a doua surori gemene, una mai focoasa ca cealalta.

Potrivit CANCAN.ro, Otil si cele doua fete au facut un adevarat tur de forta in jurul Bucurestiului. Intai de toate, el le-a dus pe fete la cumparaturi intr-un mall, ca sa-si faca fetele incalzirea pentru ziua respectiva.

Cei trei petrecareti s-au indreptat apoi spre Snagov, unde Otil si-a aratat priceperea la sporturi nautice (dar si preferinta vadita pentru una dintre ele), probabil ca sa le impresioneze pe fete iar ele s-au racorit cu o baie. Cel putin, asa sugereaza petele de apa de pe bluzele lor.

Fie asta, fie au organizat un concurs de camasi ude special pentru Dani.

Citește și:

Grupul s-a mutat apoi in Saftica, la loc cu umbra si verdeata. Din pacate, nu au avut mititei ca sa incinga un gratar dar au sarbatorit 1 Mai intr-un stil cat se poate de neaos si autohton: au spart frateste samanta.

In tot acest timp, diva Mihaela era, asa cum v-am spus in Monte Carlo, nestiutoare de activitatile lui Dani in compania celor doua tinerele. Sa fie aceasta doar o "prietenie" de vara sau lucrurile merg mult mai departe de atat?

sursa foto prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
8 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.