Intre doua nu te ploua dar nici bine nu iti e daca afla Mihaela. Tanarul prezentator a avut dintotdeauna succes la femei, in ciuda modestiei pe care o afiseaza.

Foto: Mihaela Radulescu si-a tatuat pe mana un citat de-al noului sau iubit. Uite ce scrie

In ce timp ce mai coapta sa partenera era in Monte Carlo, Dani a petrecut ziua de 1 Mai in compania a doua surori gemene, una mai focoasa ca cealalta.

Potrivit CANCAN.ro, Otil si cele doua fete au facut un adevarat tur de forta in jurul Bucurestiului. Intai de toate, el le-a dus pe fete la cumparaturi intr-un mall, ca sa-si faca fetele incalzirea pentru ziua respectiva.

Cei trei petrecareti s-au indreptat apoi spre Snagov, unde Otil si-a aratat priceperea la sporturi nautice (dar si preferinta vadita pentru una dintre ele), probabil ca sa le impresioneze pe fete iar ele s-au racorit cu o baie. Cel putin, asa sugereaza petele de apa de pe bluzele lor.

Fie asta, fie au organizat un concurs de camasi ude special pentru Dani.

Grupul s-a mutat apoi in Saftica, la loc cu umbra si verdeata. Din pacate, nu au avut mititei ca sa incinga un gratar dar au sarbatorit 1 Mai intr-un stil cat se poate de neaos si autohton: au spart frateste samanta.

In tot acest timp, diva Mihaela era, asa cum v-am spus in Monte Carlo, nestiutoare de activitatile lui Dani in compania celor doua tinerele. Sa fie aceasta doar o "prietenie" de vara sau lucrurile merg mult mai departe de atat?

sursa foto prima pagina: Facebook

Dani Otil si CEA MAI FRUMOASA si emotionanta declaratie de dragoste pentru Mihaela Radulescu
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: