Setari Cookie-uri

Christina Aguilera, salariu fabulos

Christina Aguilera, salariu de milioane de dolari.

Cantareata americana Christina Aguilera se afla in negocieri avansate cu directorii postului NBC pentru a reveni in juriul emisiunii-concurs "The Voice", au anuntat marti mai multe surse, informeaza Reuters, potrivit Mediafax.

Christina Aguilera, in varsta de 32 de ani, a renuntat la rolul de jurat pentru sezonul din acest an al emisiunii "The Voice", pentru a-si promova cel mai recent album de studio, "Lotus", printr-un turneu nord-american. Cantareata a facut parte din juriul emisiunii "The Voice" in primele trei sezoane ale show-ului.

Potrivit unor surse, care au precizat ca nu au voie sa vorbeasca in mod public despre aceste negocieri, cantareata americana va primi un onorariu de 12 milioane de dolari pentru a reveni in calitate de jurat al emisiunii "The Voice". Aceasta suma este mai mica decat onorariul de 15 milioane de dolari primit de Britney Spears, care jurizeaza emisiunea rivala "The X Factor".

Citește și:

Reprezentantii postului NBC si cei ai cantaretei Christina Aguilera nu au confirmat deocamdata aceste informatii.

Christina Aguilera si cantaretul R&B Cee Lo Green au parasit show-ul "The Voice" anul trecut. Ei au fost inlocuiti de cantareata columbiana Shakira si cantaretul R&B Usher, care s-au alaturat membrilor ramasi in juriul emisiunii, cantaretul de muzica country Blake Shelton si solistul trupei Maroon 5, Adam Levine.

Deocamdata este neclar pe cine va inlocui Christina Aguilera in juriul de la "The Voice", daca artista americana va accepta oferta directorilor de la NBC. Noul sezon al emisiunii "The Voice" va debuta pe micile ecrane nord-americane in luna septembrie.

Foto prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
16 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.