Setari Cookie-uri

Ne-am calificat in finala Eurovision. Cum s-a descurcat Cezar?

Cezar a concurat in cea de-a doua semifinala a Eurovision Song Contest 2013.

Cezar Ouatu, reprezentantul Romaniei, s-a calificat in finala Eurovision 2013, care va avea loc sambata, dupa ce a trecut, joi seara, de cea de-a doua semifinala care s-a desfasurat pe scena Malmö Arena (Suedia), informeaza Mediafax.

Cezar a concurat in cea de-a doua semifinala a Eurovision Song Contest 2013, joi seara, unde piesa "It's My Life" (muzica si versuri Cristian Faur) a intrat in competitie pe pozitia 17.

Ungaria, Azerbaidjan, Georgia, Romania, Norvegia, Islanda, Armenia, Finlanda, Malta si Grecia (intr-o ordine aleatorie) sunt cele 10 tari calificate in finala Eurovision 2013, care va avea loc sambata, dupa ce au trecut, joi seara, de cea de-a doua semifinala care s-a desfasurat pe scena Malmö Arena.

De la ora 22.00, telespectatorii TVR i-au putut urmari pe artistii din Letonia, San Marino, Macedonia, Azerbaidjan, Finlanda, Malta, Bulgaria, Islanda, Grecia, Israel, Armenia, Ungaria, Norvegia, Albania, Georgia, Elvetia si Romania disputandu-si cele 10 locuri in finala alocate acestei a doua parti a competitiei.

Citește și:

Cei 10 finalisti au fost desemnati pe baza votului telespectatorilor si a votului unui juriu de specialitate, in egala masura.

Romanii din tara nu au putut sa ii ofere puncte lui Cezar. Doar romanii din diaspora, precum si strainii pe care Cezar i-a cucerit cu vocea sa sunt cei care au avut posibilitatea sa il voteze.

Mai jos gasiti un filmulet de la repetitii:

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
17 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.