Setari Cookie-uri

Oana Zavoranu arunca bomba: Ce pregateste vedeta?

Vestea cu care a socat intreaga lume.

Oana Zavoranu s-a saturat! Nu mai vrea ca Pepe sa fie considerat o victima, iar ea sa fie vazuta de lumea intreaga precum o „nebuna” care iubeste scandalul.

Vedeta va face tot posibilul pentru a ne demonstra ce fel de om este fostul sau sot. Intr-un mesaj extrem de dur postat pe pagina sa de Facebook, Oana ii face praf pe Maruta, Pepe si sotia acestuia, Raluca Pastrama.

Mesajul postat este unul kilometric, in care spune tot ce are pe suflet. Aceasta vrea ca lumea sa inteleaga ca Pepe a fost cea care si-a batut joc de ea:

NU STIE PUBLICUL MUUUULTE DESPRE EL DAR AM SA VI LE ZIC CA SI EL ZICEA, ca eu PROBEZ,el doar latra ca o baba analfabeta.

A sosit vremea sa ii reamintesc ca EU sunt NASA LUI,,EU L-AM CIZELAT,PARFUMAT SI FACUT SA SE VB DE EL RESPECTOS,EU L-AM INVATAT SA SE OMBRACE,INCALTE,PIEPTENE,PARFUMEZE...ca doar nu analfabeta cat calul care nu stie nici unde e wc-ul ca il avea prin curte.” – spune Oana.

Citește și:

Bruneta a mentionat ca i-a cerut lui Pepe sa se impace, sa lase trecutul si certurile in urma, sa isi rezolve problemele, insa cantaretul a refuzat-o:

I-am oferit de TREI ORI PACE PUBLIC A REFUZAT,A BATIT CU PUMNUL ON MASA CA EL VREA DREPTATE......BRAVO,bine a facut! dar de la mine vin procese serioase,nu bambilice cat creierul lui redus....sunt multe " suprizute pe care i le-am pregatit,ca eu nu las NIMIC NEPLATIT.

CU ACTE - va demonstrez lucruri pe care trebuie sa le stiti,ca sa il priviti asa cum e el de fapt.” – a adaugat Zavo.

Click aici daca vreti sa cititi intreg mesajul.

Vizionare placuta


Kudika
20 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.