Setari Cookie-uri

Brad Pitt, decizie neasteptata! Ce a hotarat actorul?

Brad Pitt este hotarat sa puna in aplicare planul.

Actorul american Brad Pitt refuza sa mai joace in scene sexy cu alte actrite in afara de Angelina Jolie si a luat aceasta decizie din respect pentru partenera lui de viata, afirma un bun prieten al starului hollywoodian, citat de dailymail.co.uk, potrivit Mediafax.

Brad Pitt a luat aceasta decizie din proprie initiativa, afirma aceeasi sursa intr-un interviu acordat revistei Esquire.

Totodata, Brad Pitt spune ca acele manifestari de afectiune care sunt rezervate exclusiv logodnicei lui, Angelina Jolie, nu sunt pe placul celor sase copii ai cuplului, in special pentru fiica cea mare a celor doi actori, Zahara, in varsta de opt ani.

In interviul acordat numarului din iunie/ iulie al revistei Esquire - realizat inainte ca Angelina Jolie sa anunte public ca a suferit o dubla mastectomie -, actorul a vorbit cu multa candoare si tandrete despre reactia fiicei sale Zahara, care i-a cerut sa renunte la "sedintele de sarutat" cu Angelina Jolie.

Citește și:

"Odata, am intrat in camera, Angie era acolo, iar Zahara s-a trezit si mi-a spus: «Tati, nu vei incepe sa te saruti din nou cu mami, nu-i asa?»", a povestit, amuzat, actorul.

Frank Pollaro, un prieten apropiat al starului hollywoodian, a declarat pentru Esquire ca Brad Pitt a luat decizia de a evita scenele sexy cu alte actrite pentru ca este foarte indragostit de Angelina Jolie.

Actorul spune ca se simte cel mai fericit atunci cand se afla in compania logodnicei sale si a celor sase copii ai cuplului.

"Am foarte putini prieteni. Am doar o mana de prieteni apropiati, ii am aproape de mine pe membrii familiei mele si nu am fost niciodata atat de fericit. Confectionez diverse lucruri. Nu am avut o alta perioada din viata mea in care sa fi fost atat de fericit", a spus Pitt.

Vizionare placuta


Kudika
23 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.