Setari Cookie-uri

Monica Gabor i-a facut fiicei sale, Irina, un cadou regal!

Moni nu se uita la bani cand vine vorba despre fiica sa.

Monica Gabor pune mare accent pe educatia fiicei sale, Irina, astfel ca, alaturi de cartile educative pe care le-a achizitionat in ultimul timp, i-a daruit micutei un volum cu totul aparte. Este vorba de cartea scrisa si lansata de Printul Paul al Romaniei, un exemplar special cu autograful autorului.

Monica Gabor s-a numarat printre oaspetii de onoare ai evenimentului de lansare a cartii, „Un omagiu Regal pentru Romania adus de stra-nepotul M.S. Regele Ferdinand, A.S.R. Printul Paul al Romaniei”. La receptie au luat parte personalitati marcante ale vietii publice din Romania, invitati ce au avut ocazia sa achizitioneze volumul personalizat cu autograful autorului.

Astfel a procedat si Monica Gabor, ea reintalnindu-se, dupa mai multi ani, cu gazdele evenimentului, Printul Paul si Printesa Lia de Romania.

Citește și:

M-am simtit onorata sa ma aflu printre astfel de personalitati si sa le revad pe Altele Sale Regale Printul Paul si Printesa Lia de Romania, persoane cu totul speciale si de o modestie neasteptata. Am cumparat cartea personalizata cu autograful Altetei Sale Regale special pentru Irina.

Imi doresc sa aiba posibilitatea de a asimila informatii cat mai diverse pe masura ce va creste. Intentionez sa ii achizitionez pe parcurs multe volume, din diverse domenii, astfel incat sa aiba in curand o biblioteca generoasa. Educatia prin lectura este foarte importanta. O carte necitita este doar un toc de hartie”, declara Monica Gabor.

Vizionare placuta


Kudika
23 Mai 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.