Oana Zavoranu si-a inceput saptamana pe Facebook. Bruneta a hotarat sa le transmita un mesaj de incurajare fanilor sai, mesaj in care le ureaza o saptamana frumoasa.

Mesajul INCREDIBIL postat de Oana Zavoranu la nici o luna de la moartea mamei sale

Sa aveti o saptamana in care sa fiti in afara de sanatosi,feriti de Dumnezeu de oameni mincinosi,parsivi,prefacuti,mierosi,....de vorbe desarte,inimi frante,intrebari fara raspunsuri,sau raspunsuri cinice menite sa va socheze sau umileasca....,persoane false dar care stiu sa ascunda extrem de bine toata falsitatea si uratenia adevarata a sufletului lor,nu cea expusa ca sa " dea bine sau sa prinda la fraieri",...de indivizi lingusitori,interesati,fara scrupule sau FARA DUMNEZEU,pt care cuvantul " JUR" sa fie echivalentul unui banc prost,sa nu insemne ceea ce pt un OM CU FRICA LUI DUMNEZEU INSEAMNA CA INCARCATURA CAND SPUI "JUR" – spune Zavo.

Si nu se opreste aici, aceasta oferind sfaturi si in cazul in care au neplacerea (sau nesansa) de a se intalni cu astfel de oameni. Ce e de facut?

iar daca din nesansa apare vreo astfel de persoana sa o " mirositi" imediat si "sa o calcati in picioare."

Zavo nu uita nici de Dumnezeu: fosta sotie a cantaretului latin Pepe isi roaga fanii sa stea pe drumul cel bun, sa aiba incredere doar in Dumnezeu si sa se bazeze doar pe ei – pentru ca ei sunt singurii care stiu ce vor de la viata:

si va mai doresc sa aveti puterea sa nu mai existe NIMENI SI NIMIC IN CARE SA CREDETI ,SA CREDETI DOAR IN DUMNEZEU SI IN PROPRIA VOASTRA PERSOANA SI SA NU VA BAZATI DECAT PE PUTERILE VOASTRE

Foto interior si prima pagina: Facebook

Oana Zavoranu da cartile pe fata. Deschid dosarele! Mesajul neasteptat in miez de noapte

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: