Ce meserie ciudata are iubitul lui Demi Moore!

Ce meserie ciudata are iubitul lui Demi Moore!
Kudika
27 Mai 2013

Noua papusa a actritei stie cum sa faca femeile fericite.

Actrita americana Demi Moore, care s-a despartit in noiembrie 2011 de actorul Ashton Kuther, are un nou iubit, un australian in varsta de 30 de ani care este culegator de perle, informeaza purepeople.com, potrivit Mediafax.

O sursa apropiata actritei a declarat pentru New York Daily News ca Demi Moore, in varsta de 50 de ani, l-a cunoscut pe Will Hanigan la un curs de yoga.

Lucru original, a adaugat sursa, pe langa faptul ca este un aventurier si un culegator de perle, tanarul ar avea o perla inserata in penis. Nu este vorba de o rebeliune din adolescenta, ci de o traditie existenta in familia culegatorului de perle.

In martie, Moore a solicitat pensie alimentara de la sotul ei Ashton Kutcher, de care s-a despartit in noiembrie 2011, potrivit documentelor oficiale de divort pe care artista americana le-a depus la Curtea Superioara din Los Angeles.

Ashton Kutcher, starul serialului de comedie "Doi barbati si jumatate" difuzat de postul CBS, a depus actele prin care a solicitat la randul sau divortul de Demi Moore, in decembrie 2012, la peste un an de la despartire.

Pensia alimentara ceruta de la Kutcher, in varsta de 35 de ani, reprezinta o solicitare destul de neobisnuita pentru Demi Moore, care a fost una dintre actritele cel mai bine platite de la Hollywood in anii 1990. Nu se cunoaste deocamdata suma solicitata de actrita.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: