Setari Cookie-uri

Antonia, AMANTA lui Alex Velea?

Si se jura ca nu sunt impreuna.

O noua idila in showbiz-ul romanesc. Antonia, fata cea rea, vrea sa fie rea pana la capat. Se pare ca artista a pus ochii pe unul dintre cei mai ravniti barbati din Romania: Alex Velea. Exista insa o singura problema: Velea este un barbat casatorit! Si ce daca? Merge si fara acte!

Antonia si Velea sunt vazuti tot timpul impreuna si chiar daca zic ca sunt doar prieteni, gurile rele nu sunt de aceeasi parere: impreuna in club (chiar daca nu au concerte), impreuna pe Facebook, impreuna la evenimente. Sotia cantaretului chiar nu are nimic de zis?

Mai nou, cei doi au fost surprisi la Cluj. Ei au petrecut impreuna doua nopti la acelasi hotel. Potrivit Ring, cantaretii au mers la Cluj pentru a concerta si au facut mari eforturi pentru a sta la acelasi hotel.

Pentru o mica vacanta, ei au ajuns cu o zi inainte de concert (cica pentru a se relaxa), insa nici nu au iesit din hotel.

Citește și:

De cand a divortat de Vicenzo, Antonia este tot timpul inconjurata de barbati. Aceasta a fost pana si in Dubai, la insistentele seicului Al-Habtoor, unul dintre cei mai bogati oameni din lume.

foto main: Volodymyr Tverdokhlib, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
5 Iunie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.