Setari Cookie-uri

Motivul pentru care Andreea Marin a fost parasita de iubitul turc

Este oficial: relatia lor s-a incheiat.

Dupa ce luni, in platoul emisiunii Happy Hour, Andreea se mandrea cu noul sau iubit, declarand ca este fericita si ca relatia lor este una cat se poate de serioasa, iata ca turcul arunca bomba: se desparte de Zana Surprizelor.

Tuncay Ozturk a postat pe contul sau oficial de Facebook un mesaj, in care spune ca intre el si Andreea nu mai este nimic:

Eu si Andreea suntem chiar bun prieteni. Insa am luat decizia sa nu luam aceasta relatie in serios. Am renuntat la aceasta relatie. Va multumesc foarte mult pentru respectul acordat relatiei noastre.” – a scris medicul pe Facebook.

La scurt timp dupa postarea acestui mesaj, Andreea a tinut sa explice fanilor care a fost motivul despartirii: presa. Da, sigur – de asta a fugit la Maruta in emisiune sa se laude cu noua cucerire de doar 27 de ani!

Bine v-am regasit, dragii mei! Eu si prietenul meu, Tuncay, am decis impreuna ca presiunea mediatica excesiva asupra relatiei noastre poate face mult rau membrilor familiilor noastre, care nu sunt obisnuiti cu acest mod de viata si mai ales copilului meu, astfel incat hotararea noastra este sa ramanem doar prieteni pentru moment, fara alte conotatii date legaturii noastre. Intrucat telefoanele, mailurile si urmaririle de tip paparazzi fac imposibila o desfasurare fireasca a lucrurilor si intrebarile de natura intima, precum si speculatiile sunt cu mult disproportionate fata de realitatea noastra, am decis impreuna ca fiecare dintre noi sa anunte acest lucru pe facebook-ul sau. O zi frumoasa tuturor!” – scrie Andreea pe contul sau de Facebook.

Citește și:

Nu stiu daca este marketing, dar le iese destul de bine.

Potrivit Libertatea, adevaratul motiv pentru care Tuncay a parasit-o pe Andreea deoarece a fost presat de organizatia islamica din care face parte. Tuncay este membru Fethullah Gulen, o organizatie care nu accepta comportamente sociale care incalca principiile morale. Mai exact, se pare ca Ozturk a incalcat regulile organizatiei in momentul in care s-a afisat in public la bratul unei femei care nu este sotia lui. https://www.libertatea.ro/detalii/articol/andreea-marin-despartit-turc-tuncay-ozturk-450225.html

foto main: Volodymyr Tverdokhlib, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
6 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.