Setari Cookie-uri

Mihaela Radulescu, tare nemultumita de Monaco

Se pare ca nu totul e lapte si miere.

Mihaela Radulescu locuieste de peste trei ani la Monte Carlo, alaturi de fiul sau, Ayan. Vedeta a renuntat la viata publica din Romania pentru a isi dedica timpul cresterii copilului.

Si chiar daca multa lume o invidiaza, iata ca situatia nu este tocmai roz. Vedeta a postat un mesaj pe contul sau de Facebook, spunand ca este dezamagita de stilistii din Monaco deoarece niciodata nu reuseste sa aiba o coafura frumoasa.

Oare chiar niciun hairstylist din Monaco nu stie sa-mi faca parul wavy, cum mi-l face Cornel Saru, hair stylistul meu de-o viata ?! Nu-mi indrept parul fara vreun motiv social, stau creata cum m-a facut mama saptamani in sir, dar daca trebuie sa ies la vreo cina mai cu dichis, simt nevoia sa pun si parul intr-o lumina buna.

Dupa ce-am fost la 4 stilisti monegasti si le-am aratat si poze cu mine ca-n reclamele de la Pantene, am stabilit ca parul meu nu e compatibil cu alta perie si alte maini, decat ale lui Cornel. Ba mi-l lipesc prea tare de cap, ba ma trezesc cu sarmalutze ca la revelionul 1978-79, ba e prea umflat.

Citește și:

Pare o chestie simpla sa-ti intinzi parul cu o perie si-un foehn, stiu, dar nu cand e atat de cret ca al meu si atat de lung. Credeti-ma, am incercat si a iesit ceva gen matura de paie, doar ca nu de aceeasi culoare aurie. Mi-e frica sa incerc solutiile alea de intins permanent parul, inca mai profit de alura rock a unui par cret, potolit la varfuri cu un ulei bun (acum e Shiseido) si pacalit la radacinile albe cu un rimel special de la Anastasia. Daaa, am cateva fire de par alb, so what ?!” – spune Mihaela nemultumita.

foto main: Volodymyr Tverdokhlib, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
11 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.