Setari Cookie-uri

Kim Kardashian, DEJA parasita de Kanye West? Ce spun tabloidele?

Kanye West s-a saturat de Kim Kardashian.

Mai are o luna pana la nastere, insa partenerul sau nu este alaturi de ea in (poate) cele mai grele momente din viata unei femei.

Familia lui Kim Kardashian il invinuieste pe Kanye West pentru faptul ca nu ii pasa deloc de Kim si copilul sau. Se pare ca artistul nu face niciun efort pentru a se intalni cu mama fetitei sale.

Acesta este acuzat pentru faptul ca a preferat sa isi petreaca ziua de nastere in New York, alaturi de toti prietenii sai, iar Kim nici macar nu a fost invitata.

Foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Certurile intre familia Kardashian si Kanye au inceput inca de cand Kim a ramas insarcinata. Cantaretul nu a fost prezent nici macar la controlul medical, unde Kim a aflat sexul copilului.

Familia lui Kim ar fi vrut ca ea sa gaseasca un barbat care sa o respecte si care sa se simta bine in preajma Kardashianilor. Lui Kanye ii este rusine cand se intalneste cu rudele lui Kim.

Citește și:

Kris, mama lui Kim, este nervoasa deoarece Kanye are alta treaba, nici nu ii pasa de Kim. A lasat-o sa se descurce singura pe intreaga perioada a sarcinii. Si, daca va lipsi si de la nastere, asa cum credem, asta chiar va pune capac. Kim va fi obligata de familie sa il paraseasca.” – a declarat o sursa apropiata familiei Kardashian, informeaza TheSun.

Vizionare placuta


Kudika
12 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.