Setari Cookie-uri

Jennifer Lopez, cel mai greu rol din viata sa

Jennifer Lopez, din nou pe micile ecrane. Rolul vietii sale!

Cantareata si actrita Jennifer Lopez va juca, alaturi de Antonio Banderas, intr-un film inspirat din drama celor 33 de mineri chilieni care au reusit sa supravietuiasca dupa ce au ramas blocati intr-o mina din desertul Atacama, timp de peste doua luni, in 2010, informeaza billboard.com, potrivit Mediafax.

Filmul "Los 33", produs de Mike Medavoy, spune povestea celor 33 de mineri ramasi captivi in subteran timp de 69 de zile in 2010 si prezinta misiunea de salvare a acestora.

Acesta va fi primul rol major pentru Jennifer Lopez dupa cel din thrillerul de actiune "Parker" din acest an, in care artista a jucat alaturi de Jason Statham.

Martin Sheen si actorul brazilian Rodrigo Santoro vor juca si ei in "Los 33".

Patricia Riggen va regiza filmul "Los 33", pe baza unui scenariu scris de Mikko Alanne si Jose Rivera. Filmarile vor debuta in toamna acestui an in Chile.

Citește și:

Foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Cei 33 de mineri chilieni au ramas 69 de zile blocati in subteran, la o adancime de peste 700 de metri, intr-o mina din San José, aflata la o distanta de 800 de kilometri in nordul capitalei Santiago de Chile. Ei au reusit sa supravietuiasca prin rationalizarea portiilor de alimente pe care le aveau asupra lor si au fost salvati in urma unei operatiuni spectaculoase, printr-un tunel care are o lungime de 622 de metri.

De cand a devenit cunoscuta, in anii 1990, cu rolul din sitcomul "In Living Color", Jennifer Lopez a devenit un star de talie mondiala, remarcandu-se in filme precum "Maid in Manhattan", cu rolul de jurat al emisiunii-concurs "American Idol" si cu numeroase albume pop care s-au vandut in peste 75 milioane de copii.

Vizionare placuta


Kudika
19 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.