Setari Cookie-uri

Romantic sau exagerat? Cea mai interesanta tinuta purtata de Pixie Lott

Vezi aici ce detaliu curajos completeaza tinuta cantaretei

Tanara cantareata Pixie Lott a participat la celebra cursa de cai organizata anual in apropierea castelului Windsor. Ea s-a conformat etichetei si a renuntat la pantalonii mulati pe care ii poarta de obicei.

De regula, Pixie este adepta pantalonilor scurti si ii place sa lase multa piele la vedere. Insa evenimentul este unul de maxima importanta si cere un dress code elegant. Prin urmare, cantareata a imbracat o rochie mulata care ii ajungea sub genunchi.

Tinuta are un aer romantic datorita imprimeului floral cu un usor accent vintage. Ea ales sa poare rochia accesorizata cu un plic verde si o pereche de pantofi peep-toe.

La evenimentele de acest gen din Marea Britanie, doamnele nu se pot prezenta fara o palarie. Printesele Beatrice si Eugenie au dat tonul palariilor excentrice atunci cand au participat la nunta regala din aprilie 2011.

Citește și:

Pixie se pare ca le-a urmat exemplul. Desi palaria pe care o poarta ea are o forma clasica, volumul este exagerat de mare pentru o femeie atat de delicata ca ea. In afara de faptul ca ii acopera jumatate din fata, pamponul imens aplicat pe ea strica tot farmecul unei tinute reusite.

sursa foto interior si prima pagina: Guliver/Splash News

Vizionare placuta


Kudika
21 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.