Setari Cookie-uri

Drama Biancai Dragusanu: Prin ce trece o femeie cand iubeste?

Bianca Dragusanu rascoleste trecutul.

Bianca Dragusanu a fost invitata in platoul Kanal D, unde a vorbit despre problemele pe care le-a avut in trecut.

Vedeta a povestit ca in adolescenta a fost indragostita de un barbat violent, care aproape ca i-a distrus viata. Aceasta a hotarat sa faca public acest secret al ei deoarece tocmai acum a reusit sa scape de sentimentul de teroare care o insotea tot timpul, informeaza Click.

Foto interior si prima pagina: Facebook

"Eram o adolescenta al carei parinti se despartisera de curand si avea nevoie disperata de iubire. Am facut prostia sa ma indragostesc de un om nepotrivit pentru mine. Atunci cand eu am dorit sa pun punct acestei relatii, el a inceput sa-mi ofere nislte demonstratii de agresivitate pe angajatii lui. Imi arata ceea ce pot pati eu, in cazul in care gresesc", a spus Bianca.

"O prietena, care a fost martora la cateva scene intre mine si acest individ, mi-a scris astazi si m-a intrebat daca nu mi-e frica, daca mi-am pus problema ca ma poate cauta. In acest moment nu mai mi-e frica de el, pentru ca am alaturi un om minunat, care ma iubeste si are grija de mine neconditionat. Nu ma tem ca ma va cauta sau va iesi sa povesteasca ceva, pentru ca daca va face acest lucru, se va deschide un dosar care nu s-a inchis deloc bine pentru el", a adaugat aceasta.

Citește și:

"Am zis ca daca imi voi retrage plangerea, Dumnezeu va avea grija de mine. El a fost inchis in 2000, pentru ca i-a taiat mana cu sabia, unui prieten. Eu mi-am retras plangerea si am spus ca m-am impiedicat, dar fapta a ramas. Zilele mele de spitalizare de atunci exista si acum. Asta nu poate sterge nimeni. El nu mai are voie sa se apropie de mine. Oricand o va face, se va redeschide intregul dosar". – a continuat Bianca.

Vizionare placuta


Kudika
25 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.