Setari Cookie-uri

Video: Impresarul Alexandrei Stan, prima aparitie dupa bataie

Marcel Prodan a venit ieri la DNA.

Marcel Prodan a iesit din ascunzatoarea in care a stat timp de zece zile, dupa ce a batut-o cu bestialitate pe cantareata Alexandra Stan. Impresarul a fost audiat, ieri, de procurorii DNA Constanta.

Seful DNA Constanta, Sorin Constantinescu, a confirmat ca citatia a fost facuta pentru marti, la ora 12.00. Astfel, dupa zece zile in care nimeni nu a stiut unde este, Marcel Prodan a ajuns, ieri, la sediul DNA.

Chemat la audieri, el a raspuns intrebarilor anchetatorilor timp de jumatate de ora. La iesirea din sediul DNA, el nu a facut nici o declaratie si a plecat urcandu-se intr-un taxi, impreuna cu avocatul sau. Marcel Prodan a primit interdictie de a parasi localitatea.

Pe perioada cercetarilor, managerul nu are voie sa plece din Constanta. Mai mult, procurorii DNA au decis sa aplice masura sechestrului asigurator pe bunurile lui Prodan. Anchetatorii spun ca pe numele lui Prodan exista o plangere pentru santaj, care include si agresiunile provocate Alexandrei Stan. In functie de declaratiile lui Prodan insa, procurorii ar putea sa ceara sa discute si cu Alexandra Stan sau cu partenerul lui de afaceri, Andrei Nemirschi.

Citește și:

Mai multe detalii + video pe Click.ro

Vizionare placuta


Kudika
26 Iunie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.