Setari Cookie-uri

Andreea Mantea si Stefan Stan: Motivele despartirii definitive

Andreea Mantea si Stefan Stan s-au despartit definitiv.

Dupa o relatie cu nabadai care a durat 7 luni, vedeta de la Kanal D n-a mai putut sa suporte capriciile castigatorului de la «Vocea Romaniei».

Inca o despartire, de data aceasta cica este pe bune. Andreea Mantea a confirmat sambata pentru Click! ca a pus capat relatiei de iubire cu „Vocea Romaniei" - Stefan Stan o data pentru totdeauna. Cei doi s-au cuplat in decembrie 2012 si au avut o legatura cu nabadai. Cu toate acestea, aveau de gand sa faca nunta pana la finele acestui an.

Andreea Mantea (26 de ani) si Stefan Stan (35 de ani) au decis ieri sa puna punct relatiei lor. Nu este prima data cand cei doi anunta ca nu mai sunt impreuna. De data aceasta, insa, surse din apropierea lor au spus pentru Click! ca ruptura este definitiva. „Andreea e foarte suparata. La cum o stiu eu, nu mai e cale de impacare", ne-a spus o amica a vedetei.

Citește și:

Pe de alta parte, bruneta a confirmat pentru Click! separarea de „Vocea Romaniei". „Da, m-am despartit definitiv de Stefan Stan". Dar nu a dorit sa ofere mai multe comentarii.

Mai multe detalii pe Click.ro

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
28 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.