Setari Cookie-uri

Antonia, parasita de sot din cauza lui Alex Velea?

Detectivii lui Vincenzo Castellano au prins-o in pat cu artistul!

Antonia ar fi fost prinsa in pat cu Alex Velea chiar de fostul sot al solistei, Vincenzo Castellano. Italianul o suspecta pe cantareata de o relatie cu impresarul ei si al Innei, Lucian.

Ca sa afle adevarul, Vincenzo a angajat un om care sa o urmareasca pe artista si asa ar fi descoperit cat de apropiata este de Alex Velea.

Pentru apropiatii Antoniei (24 ani), relatia dintre aceasta si Alex Velea (29 ani) nu este o noutate. Se pare ca solista a avut probleme din cauza colegului ei si in casnicia cu italianul Vincenzo Castellano.

Surse din apropierea vedetei au spus, pentru Click!, ca relatia Antoniei cu Velea i-a distrus mariajul cantaretei. Mai mult, Ana, sotia lui Velea, ar fi si ea la un pas de a baga divort, din acelasi motiv.

„Antonia este o femeie foarte frumoasa, iar Vincenzo este un tip gelos. El incepuse sa banuiască ceva, dar a crezut tot timpul ca Antonia il insala cu Lucian, impresarul ei si al Innei. Vincenzo a angajat pe cineva, care a urmarit-o pe Antonia, sa se convinga de niste lucruri. Italianul a prins-o pe sotia lui in pat cu..."

Citește și:

Citeste continurea pe Click.ro


sursa foto prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
1 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.